Hör gärna av dig :

Våra övriga investeringar

Med våra övriga investeringar får vi en ökad diversifiering (riskspridning) och dessa investeringar utgör en viktig del av vår långsiktiga strategi.
Investeringarna består vanligtvis av aktieinnehav i onoterad bolag, Peer-To-Peer lån (lån av kapital till privatpersoner) och sparande i alternativa investeringar.

Lendify

Lendify är Sveriges största marknadsplats för lån mellan privatpersoner. Med Peer to Peer lån rundar vi bankerna, skära bort onödiga mellanhänder och erbjuda en modern plattform för att effektivisera lånemarknaden.
Via Lendify får vi ökad riskspridning på våra investeringar och det känns tryggt att varje månad få en stabil inkomst som bidrar till ränta på ränta effekten. All återbäring som fås via Lendify, investeras i nya privatlån för att långsiktigt bygga upp denna portfölj.
Tillsammans med Lendify förändrar vi finansbranschen!

Solelgrossisten

Som en del av vår långsiktigt hållbara strategi väljer vi att via Pepins.com investera i Solelgrossisten. 
Solelsmarknaden växer starkt och klimatdebatt och elbilar pekar mot att tillväxten kommer att öka än mer. Genom att investera i Solelsgrossisten deltar vi i den nationella solelexpansionen.
Solelgrossisten är en av landets snabbast växande grossister inom solenergi. Man säljer enbart till installatörer och återförsäljare och har sitt säte i Simrishamn på Österlen.
Företaget har en unik teknisk kompetens och en stark produktportfölj som gör att återförsäljarna kan leverera rätt lösning för varje projekt. Det ger en mycket hög lojalitet och kundnöjdhet.

NOWO

Hela familjen väljer att använda NOWO kortet för att skapa ett dagligt sparande på ett både trevligt och roligt sätt.
NOWO kortet gör det enklare att spara i vardagen. NOWO Mastercard har en unik sparfunktionalitet och hela 2 % i Sparåterbäring.
Kortet kopplar du till NOWO appen som finns tillgänglig till dom flesta mobiltelefoner.
NOWO ger dig:
* Unik sparfunktionalitet på varje köp
* 2 % i sparåterbäring på allt du sparar med NOWO Mastercard
* Exklusiva erbjudanden med extra bra sparmöjligheter
* Ingen årsavgift
X